info@subli.nl 0317 - 499595 Webshop Mijn Voermeesters

Subli Smikkels zijn vernieuwd!

15 oktober 2021

Onze vertrouwde en supersmakelijke paardensnacks zijn vernieuwd. Subli Smikkels zitten niet alleen in een nieuw jasje, maar ook de smaak en samenstelling zijn verbeterd. Er zijn vier smaken verkrijgbaar: Naturel, Kruiden, Appel & Wortel en Graanvrij.

Smikkels nu nog smakelijker en gezonder

De gezonde paardentraktaties van Subli zijn in samenstelling en smaak verbeterd. Het suiker- en zetmeelgehalte is omlaag gebracht. Maar dat betekent niet dat de Smikkels minder smakelijk zijn! De smaken zijn verbeterd door de toevoeging van nog meer ingrediënten.

Wat is er nieuw?

1,5 kg hersluitbare verpakking

Subli Smikkels hebben een metamorfose gekregen. De Smikkels zitten nu in een handzame zak van 1,5 kg. Het past dus makkelijk in de (rug)tas. Dankzij de hersluitbare strip kun je de Smikkels na opening lang bewaren en vers houden zonder clips of elastiekjes. Is de zak leeg? Dan kan de zak bij het PMD-afval zodat het materiaal gerecycled kan worden.

Vier smaken

Naturel
Lekker en simpel. De smaak naturel is een klassieker onder de Smikkels.

Appel & Wortel

Deze frisse smaak Smikkels bevat echte appel en wortel. Lekker puur natuur.

Kruiden

Deze unieke Smikkel bevat fenegriek en knoflook. Door de kruidige geur is dit een van de favorieten van vele paarden en pony’s.

Graanvrij

Is jouw paard gevoelig voor granen? Dan kun je kiezen voor de graanvrije variant. Daarnaast bevat deze een nog lagere  suiker- en zetmeelgehalte dan de andere smaken.

>Bekijk het vernieuwde assortiment van Subli Smikkels.

 

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT