info@subli.nl 0317 - 499595 Webshop Mijn Voermeesters

Over Subli

Subli is een toonaangevend paardenvoedermerk met veel verkooppunten en leveringsmogelijkheden in heel Nederland en België. Subli ontwikkelt vernieuwende producten die de conditie en prestaties van jouw paard bevorderen.

Bij Subli hebben we – net als jij een passie voor paarden. Gedreven door deze passie maken we al jaren voor ieder paard het beste voer. Want gezondheid van het paard staat voorop. Bij Subli vind je exact wat je paard nodig heeft voor een gezond, tevreden en energiek leven. Jij wilt immers het beste voor je paard, net als wij.

Jouw paard of pony verdient alleen het allerbeste

Sinds juni 2017 is Subli Paardenvoeders een productlijn van Voermeesters B.V. Voermeesters levert een kwalitatief hoogwaardig assortiment voeders voor alle paardenrassen en alle takken van de paardenhouderij; van fokkerij en recreatie tot en met (top)sport (zoals o.a. dressuur, springen, western, endurance en de aangespannen sport). Het Subli paardenvoerassortiment bestaat onder andere uit brokken, muesli’s en granen. Voor de bijzondere situaties is het assortiment aangevuld met supplementen en hoogwaardige ruwvoer-mixen. De voeders worden gemaakt van 100% plantaardige en veilige grondstoffen zoals, haver, gerst, maïs, zemelen, lijnzaad en natuurzuivere kruiden. Als specialist op het gebied van paardenvoer weet Subli als geen ander wat paarden en pony’s nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Die specialistische kennis vind je terug in het complete Subli-assortiment.

Betaalbare topkwaliteit

Voermeesters bewijst met het Subli-assortiment dat de beste kwaliteit paardenvoer niet duur hoeft te zijn. Voermeesters is met Subli onder andere huisleverancier van Stal van Silfhout en de Universiteitskliniek voor paarden in Utrecht. Steeds meer gebruikers van naam weten dan ook de weg te vinden en dat is niet voor niets. Subli Paardenvoeders zijn namelijk niet alleen erg lekker en gezond, maar voldoet tevens aan het GMP+ keurmerk.

Gegarandeerde voederwaardes

De Nederlandse mengvoederindustrie levert diervoeders van hoge kwaliteit, waarbij de voedselveiligheid vergaand is geborgd. Daarentegen werd de voederwaarde van geleverde mengvoeders tot en met 2009 nergens officieel geborgd. Vanaf 2009 kunnen mengvoederbedrijven zich voor de borging van de voederwaarde aansluiten bij VoederWaarde.nl. Kenmerken van deze organisatie zijn volledige openheid over de grondstofsamenstelling voor de afnemer en garanties op de voederwaarde door middel van onafhankelijke controles. Voermeesters is aangesloten bij VoederWaarde.nl.

Voeradvies op maat

Hoe beter wij je paard en je situatie kennen, hoe beter we je kunnen helpen zo goed mogelijk voor je paard te zorgen. Vul het formulier in op onze website of neem direct contact op met onze klantenservice via info@subli.nl of bel naar 0317-499595.