info@subli.nl 0317 - 499595 Webshop Mijn Voermeesters

Data Subli Competitie 2024 bekend

2 april 2024

De Subli Competitie voor Jonge Dressuurpaarden gaat weer beginnen. Op donderdag 16 mei zal de eerste selectiewedstrijd verreden worden bij Manege de Prinsenstad in Delft. In deze toonaangevende competitie kunnen vier- en vijfjarige dressuurpaarden zich meten met leeftijdsgenoten.

Acht selectiewedstrijden

Dit seizoen bestaat de competitie uit acht selectiewedstrijden, zowel indoor als outdoor, gevolgd door een halve finale en natuurlijk de grande finale tijdens Jumping Amsterdam. Alle wedstrijden vinden plaats op mooie accommodaties met hoogwaardige zandbodems. De competitie staat open voor paarden van alle stamboeken.

Plaatsing in de halve finale en finale

Voor plaatsing in de halve finale worden de twee hoogste resultaten uit de selectiewedstrijden meegenomen. De beste vijftien paarden per leeftijdscategorie worden vervolgens uitgenodigd voor de halve finale in december. De top vijf hiervan zich zal kwalificeren voor de spannende finale die traditiegetrouw verreden wordt tijdens Jumping Amsterdam.

Van talent naar de top

De Subli Competitie heeft door de jaren heen vele succesvolle dressuurpaarden voortgebracht. De carrière van veel van deze paarden, waaronder bekende namen als Arlando, Capri Sonne Jr., Johnny Depp en Sir Fashion heeft een vlucht genomen na het winnen van deze competitie. “De Subli Competitie is een fantastische kans voor jonge paarden om te laten zien wat ze in huis hebben. We zijn trots op de rol die we spelen in de ontwikkeling van jong talent en kijken uit naar een nieuw seizoen vol passie, prestaties en bovenal mooie paardensport”, zegt Remco Zuidam, product- en verkoopmanager bij Subli.

Subli Paardenvoeders support de campagne #ditdoenpaarden

Tijdens Jumping Amsterdam is vorig jaar de campagne #ditdoenpaarden gelanceerd door het Hippisch Sectorfonds, met als doel heel Nederland de unieke band tussen paard en mens te laten zien. Subli Paardenvoeders staat volledig achter dit prachtige initiatief. “Laten we samen ons verhaal vertellen. Verhalen over liefde, vriendschap, passie, trots, sport, samenzijn, groeien, doorzetten, geduld, plezier en verbintenis”, benadrukt de campagne. Subli is trots om deel uit te maken van deze beweging die de bijzondere relatie tussen mens en paard koestert.

Schrijf je in voor de Subli Competitie

Het overzicht van de selectiewedstrijden en het reglement zijn te vinden op de Subli Competitie-pagina. Hier staat ook vermeld hoe de inschrijving van de verschillende selectiewedstrijden werkt.

TERUG NAAR HET OVERZICHT