info@subli.nl 0317 - 499595 Webshop Mijn Voermeesters

Subli op Horse Event 2023

1 oktober 2023

Subli Stand Horse Event Youth

Dit jaar was Subli ook aanwezig op Horse Event. We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement: twee weekenden vol met leuke ontmoetingen en enthousiaste gesprekken. Het eerste weekend, Horse Event Youth, was een behoorlijk intens weekend door de extreem hoge temperaturen. Dit weekend begon bovendien ook nog extra vroeg: om de hete middagzon te ontwijken werd het programma namelijk twee uur vervroegd! Gelukkig hield dit jullie niet tegen en hebben we veel bezoekers mogen verwelkomen in de stand.

Meet & Greet met onze ambassadeur Kristy Snepvangers

De eerste dag van Horse Event begon meteen goed, want om 09.15 uur kwam onze ambassadeur Kristy Snepvangers bij ons langs in de stand voor een meet & greet-sessie. Bezoekers konden met Kristy op de foto, haar handtekening vragen én antwoord krijgen op de vraag die ze altijd al wilde stellen aan Kristy. Natuurlijk was haar trouwe mascotte Sneppie ook van de partij!

Kristy Snepvangers en Sneppie in Subli stand op Horse Event Youth

Succesvolle beursactie tijdens Horse Event

Tijdens beide weekenden van Horse Event 2023 konden bezoekers deelnemen aan onze beursactie. Het was simpel: iedereen die zich op Horse Event inschreef voor de Subli-nieuwsbrief, maakt kans op een les van Kristy Snepvangers of een toffe goodie uit de fanshop van Kristy. Deze beursactie bleek een groot succes: jullie hebben massaal meegedaan aan de winactie. Inmiddels zijn de winnaars van de winactie bekend:

  • De eerste prijs, de les van Kristy Snepvangers, is gewonnen door Tara Wissink uit Zetten.
  • De tweede prijs, het Jacket All About Kristy, is gewonnen door Cloë Priester uit Zevenaar.
  •  De derde prijs, het Performance Shirt, is gewonnen door Sophie Singeling uit Egmond a/d Hoef.

Inmiddels zijn we met alle winnaars in contact. Gefeliciteerd met jullie prachtige prijzen!

Meet & Greet Kristy Snepvangers

Dankzij jullie is Horse Event 2023 een groot succes geworden en we hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij. Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, winacties en evenementen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

TERUG NAAR HET OVERZICHT