Online bestellen via Mijn Voermeesters

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Online bestellen via Mijn Voermeesters

Rechtstreeks geleverd vanaf 300 kg zonder bezorgkosten

Steeds meer klanten zijn actief op internet en bestellen daar allerlei producten. Dit gebeurd op momenten dat het de klant het beste uitkomt. Dus ook buiten kantooruren. Daarnaast gebeurd er steeds meer met en vanaf de Smartphone. Om in te spelen op het veranderende koopgedrag, willen we Mijn Subli weer extra onder de aandacht brengen.

Online bestellen
Subli® is een toonaangevend paardenvoedermerk met veel verkooppunten en leveringsmogelijkheden in heel Nederland. Subli® ontwikkelt vernieuwende producten die de conditie en prestaties van uw paard bevorderen.
Met ‘Mijn Voermeesters’ bieden wij onze klanten naast de vertrouwde verkooppunten ook de mogelijkheid om op elke gewenst moment en plaats Subli® producten veilig en vertrouwd online te bestellen. Via ‘Mijn Voermeesters’ kun je onze bulk- en zakgoedassortiment bestellen en binnen 1 à 2 werkdagen in huis hebben (bulkbestellingen gelieve 3 dagen voor gewenste leverdatum bestellen).
Meld je dus snel aan voor ‘Mijn Voermeesters’ via www.subli.nl of telefonisch via 0317-499 595.

Let op: geen bezorgkosten vanaf 300 kg zakgoed en 2 ton bulk

Q&A

Account aanmaken
Hoe maak ik een account aan in Mijn Subli?
Je gaat hiervoor naar www.subli.nl en klikt op de button ‘Mijn Voermeesters’.
De button van ‘Mijn Subli’ staat rechtsboven in het scherm. Je kunt daarna kiezen om alleen aan te melden voor een account of tevens ook een bestelling plaatsen. In beide gevallen zullen de contactgegevens eerst gecontroleerd worden alvorens wij de inloggegevens per mail zullen versturen. Je kunt ook telefonisch aanmelden via 0317-499 595.
Aanmelden in de mobiele omgeving is helaas niet mogelijk. Je kunt wel eenvoudig overschakelen van de mobiele versie naar de desktop versie door te klikken op ‘Desktopweergave’. Zodra je een inlogcode hebt ontvangen, kun je ook direct inloggen in de mobiele versie.

Bestellen/leveren/levertijden/prijzen
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Zodra je bestelling aan ons is doorgegeven zetten we deze zo snel mogelijk voor je klaar. Bulk bestellingen ontvangen we graag minimaal 3 dagen voor de gewenste leverdatum. Zakgoedbestellingen welke voor 13:00 uur ontvangen zijn, worden op één van de twee volgende werkdagen geleverd. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte situaties. Als de bestelling niet op de verwezen uiterlijke datum geleverd is, neem dan contact met ons op via 0317-499 595.

Ik heb niet alle artikelen of een verkeerd product ontvangen.
Wij vinden het vervelend dat de order niet volledig/correct geleverd is en willen dit uiteraard graag voor je oplossen. Neem binnen 7 dagen na bezorging telefonisch contact met ons op tel: 0317-499 595 (kantooruren) of per mail via info@voermeesters.nl. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om het ontbrekende of het juiste product alsnog op te sturen. Bij een verkeerde levering wordt deze in overleg opgehaald.

Wat zijn de verzendkosten?
Bulk bestellingen vanaf 2 ton hebben geen extra toeslagen en/of verzendkosten. Sterker nog v.a. 3 ton geeft Subli een korting op de bulkprijs. Bulk bestellingen onder de 2 ton hebben een toeslag van € 1,00/100 kg.
Zakgoedbestellingen vanaf 300kg hebben ook geen extra toeslagen en/of verzendkosten. Ook hier geldt een extra korting bij grotere afnames. Vanaf 500 kg geeft Subli extra kortingen op de zakgoedprijs. Bestellingen van zakgoed tussen de 100-299 kg hebben een ordertoeslag van € 15,00 per order.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is doorgekomen?
Zodra de bestelling bij ons binnen is, ontvang je een orderbevestiging per email. Mocht je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op tel: 0317-499 595 of per mail via info@voermeesters.nl.

Wat kosten de producten van Subli?
Omdat we rechtstreeks zullen leveren, zijn de prijzen zeer scherp ten opzichte van andere leveranciers. Daarnaast is er een kortingsstaffel gebaseerd op de afname hoeveelheid. Wil je advies en/of exact weten wat jouw gewenste producten kosten, neem dan contact op met een van onze specialisten van Voermeesters (www.subli.nl/contact).

Online bestellen via Mijn Voermeesters

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters