info@subli.nl 0317 - 499595 Webshop Mijn Voermeesters

Inschrijving Subli Competitie 2022 geopend

13 april 2022

Op 1 mei gaat de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden voor vier- en vijfjarige paarden weer van start. Subli Paardenvoeders heeft weer haar best gedaan om mooie locaties te selecteren met goede bodems. De eerste selectiewedstrijd vindt dit jaar plaats in Helden.

Deelnemers voor de selectiewedstrijd op 1 mei in Helden kunnen zich nog tot en met 22 april inschrijven. De Subli Competitie wordt georganiseerd voor vier- en vijfjarige paarden om wedstrijdervaring op te doen. De competitie staat open voor paarden van alle stamboeken. Het belooft weer een mooie competitie te worden als van ouds.

Negen selectiewedstrijden

Dit jaar bestaat de Subli Competitie uit negen selectiewedstrijden, een halve finale en een finale. De drie hoogst behaalde resultaten tijdens de competitie tellen mee voor deelname aan de halve finale. De vijftien beste paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor de halve finale en voor de finale worden de beste vijf paarden per leeftijdsgroep uitgenodigd.

Renate van Vliet met Johnny Depp tijdens Jumping Amsterdam in 2020

Finale Jumping Amsterdam

Remco Zuidam van Subli is erg verheugd dat de finale dit jaar weer gewoon kan plaatsvinden tijdens Jumping Amsterdam op 26 januari 2023. “Vorig jaar moesten we vanwege alle coronamaatregelen uitwijken naar Tolbert. Hoewel we daar ook een prachtige finale hebben neergezet tijdens de Subtop Dressuur Meerdaagse, ben ik erg blij dat het dit jaar weer traditiegetrouw kan plaatsvinden tijdens Jumping Amsterdam. Het is de droom van elke ruiter om daar te mogen rijden. Met de Subli Competitie kunnen wij deze unieke kans bieden.”

Geliefd bij grote namen

De Subli Competitie is een populaire competitie voor jonge dressuurpaarden en is ook geliefd bij grote namen, zoals Arlando, Capri Sonne jr, Johnny Depp, Keano RS2 en Sir Fashion. In 2021 ging de eerste plaats van de vierjarigen naar Amber Hage met Mercurius ACM (v.Dream Boy). De competitie van de 5-jarige werd gewonnen door Beni Pachl met Hexagons Luxuriouzz (v.Johnson).

Inschrijven

Op onze Subli Competitie 2022 pagina is het overzicht van de selectiewedstrijden en het reglement te vinden. Ook lees je hier hoe de inschrijving voor de verschillende selectiewedstrijden werkt.

TERUG NAAR HET OVERZICHT