info@subli.nl 0317 - 499595 Webshop Mijn Voermeesters

Ambassadeurs

Bij Subli zijn we niet alleen specialist op het gebied van paardenvoeding, maar hebben we bovenal een passie voor paarden. Gedreven door deze passie maken we al jaren voor ieder paard het beste voer en zien we het als onze missie om het welzijn van elk paard te verbeteren door voeding van topkwaliteit en gedegen advies. Dit streven en deze passie wordt gedeeld en uitgedragen door onze trotse ambassadeurs. Deze getalenteerde ruiters zijn het levende bewijs van onze filosofie dat de juiste voeding aan de basis staat van uitzonderlijke prestaties. Ontdek hoe hun passie voor paarden en de keuze voor Subli hen helpt om op het hoogste niveau te presteren.

Subli Ambassadeur Kristy Snepvangers
Kristy Snepvangers, spring- en eventingruiter
Kristy Snepvangers is al van jongs af aan al actief in de eventing- en springsport. Dit wijdt ze aan haar moeder én opa. Haar opa fokt ieder jaar vier tot zes veulens. Toen ze acht was, werd ze echt fanatiek en al op haar dertiende reed ze haar eerste EK bij de pony’s. Toen ze eenmaal aan zo’n kampioenschap geproefd had, wist ze precies wat ze wilde: naar de top! Alle merries in de fokkerij van de opa van Kristy krijgen al zo'n 20 jaar de Subli Merriebrok en de veulentjes de Veulenbrok. Het topsportrantsoen voor de paarden die Kristy rijdt bestaat onder andere uit de Sportbrok+, Omega 369 Mix, DieetMix en de Mineralenbikkels.
Subli Ambassadeur Diederik van Silfhout
Diederik van Silfhout, dressuurruiter
Diederik kreeg de paardensport met de paplepel ingegoten. Zijn vader Alex van Silfhout is een bekende nationale en internationale dressuurruiter en heeft zijn eigen stal in Lunteren. In 2003 bereikte Diederik voor het eerst het podium op het NK voor Junioren en werd derde met Luxform‘s Olympus. Op 16-jarige leeftijd maakte Diederik zijn debuut in de Grand Prix met Dalwhinnie's Forum en daarmee was hij de tot dan toe jongste ruiter die in een Grand Prix reed. Hij kan terugzien op een glansrijke carrière bij Junioren, Young Riders en in de wedstrijden voor U-25. Diederik van Silfhout werd na de Nederlandse Kampioenschappen dressuur 2014 samen met de KWPN goedgekeurde hengst Arlando NH N.O.P. aangewezen als reserve-ruiter voor de Wereldkampioenschappen, waar hij meteen als op 26-jarige leeftijd in actie mocht komen. "Willen presteren, meerijden op het hoogste niveau en van je paarden vragen topprestaties te leveren, gaat nooit zonder goede voeding. Daarom voeren wij al jaren Subli en zijn wij zeer tevreden!"
Subli Ambassadeur Diederik van Silfhout