Topscore voor Bart Veeze in Exloo

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Topscore voor Bart Veeze in Exloo

Afgelopen weekend werd voor de eerste keer een Subli selectie georganiseerd bij het vernieuwde Hippische Centrum Exloo. Bart Veeze was met de vierjarige Dreamboy-dochter Imagine de absolute topper. Imagine liep bijna tien procent meer bij elkaar liep dan de directe concurrentie
“Imagine liep weer fantastisch”, vertelt Bart. “We doen het nu eventjes rustig aan, voordat de halve finale tijdens de KWPN Paardendagen alweer op de planning staat.”

Astrid Reinders nam de tweede prijs in ontvangst met I-Catcher (v.Johnson). Deze combinatie werd onlangs in Almelo eerste, maar met 74,60 procent bleven ze Vai Bruntink en Illision (v.Florencio) nipt voor. Deze hengst werd in 2016 nog reserve kampioen van de VSN-troffee en scoort een mooie 73,6 procent.

Bij de vijfjarigen ging Marije van Kersbergen opnieuw aan kop met haar troef Tarpania’s Hollywood (v. Furst Romancier). Ze behaalde 79,4 procent met deze merrie, waarmee ze zich ook voor het WK Jonge Dressuurpaarden geplaatst heeft.  De tweede plaats ging naar Jennifer Sekreve met KWPN-hengst Hitmaker met 75,6 procent en de derde prijs werd in deze leeftijdsgroep ook opgehaald door Vai Bruntink, nu met Jamsession Taonga (v.Jazz) met 73,4 procent.

Topscore voor Bart Veeze in Exloo

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters