Theo Hanzon en JFK aan kop in Subli Peelbergen

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Theo Hanzon en JFK aan kop in Subli Peelbergen

Kronenberg – De organisatie van de Subli Competitie in de Peelbergen besloot afgelopen zondag de outdoor wedstrijd door het slechte weer naar binnen te verplaatsen, zodat de paarden in de meeste ideale omstandigheden voorgesteld konden worden. In de mooie accommodatie kwamen een aantal zeer beloftevolle jonge dressuurpaarden aan start.

Bij de vierjarige paarden kwam JFK (v.Forty), net als in Velddriel, aan kop te staan met opnieuw 82.60%. Theo Hanzon zag louter 8’en en 8.5’en op zijn protocol verschijnen.  Emma van den Hoven behaalde 82% met High Hope (v.Sezuan) en werd hiermee tweede. Deze combinatie kreeg onder andere een 8.5 op de draf en op de houding en zit van de amazone.
Als derde mocht Salvador opstellen, deze Sezuan-zoon werd door Emma van den Hoven zadelmak gemaakt, maar wordt nu gereden door Geert-Jan Raateland en behaalde 78%. Hetzelfde percentage behaalde Bart Veeze met Jaguar Utopia (v.Lord Leatherdale).

Bart Veeze mocht bij de vijfjarigen de eerste prijs ophalen met de kampioen van de Subli Competitie 2017. De merrie Imagine (v.Dreamboy) behaalde maar liefst een 9 op de stap en draf en kreeg een eind totaal van 85%. Everdale-zoon Inferno, gereden door Quinty Vossers, viel op met zijn galop, waarvoor hij een 9.5 kreeg van juryleden Karin Retera en Jan Wolfs. Met 84,6% werd deze combinatie tweede.

Voor de gehele uitslag kijk op www.concours.nl

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters