Subli Omnia genomineerd voor Horses Product van het Jaar 2019

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Subli Omnia genomineerd voor Horses Product van het Jaar 2019

Onze structuurrijke en vezelrijke muesli Subli Omnia is genomineerd voor Horses Product van het Jaar 2019! Gun jij ons de award?

Genomineerd voor categorie voer

Vind jij dat Subli Omnia moet winnen? Breng dan je stem uit op de website van Horses Product van het Jaar. Je kunt stemmen tot en met 8 januari 2020. Subli Omnia is een muesli dat de darmwerking van paarden en pony’s ondersteunt. De unieke samenstelling van Omnia bevat timothee, luzerne, speltvlokken en cichorei. Door de aangepaste vitamine- en mineralengehalte en het lagere suiker- en zetmeelgehalte is deze muesli geschikt voor alle paarden en pony’s. Daarnaast kun je het ook mengen met water en verstrekken als een heerlijke slobber. Ideaal voor je paard of pony met gebitsproblemen.

Maak kans op een ruiterarrangement

Met een stem help je ons niet alleen, maar je maakt zelf ook kans op een mooie prijs! Onder de stemmers worden twee ruiterarrangementen van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel verloot. Dit arrangement bestaat uit: een overnachting voor twee personen, diner met live-cooking & ontbijt, 2 luxe paardenboxen, inclusief alle faciliteiten van het Paardenhotel.

Jury beoordeling

De winnaars van de award worden bepaald op basis van de stemmen en de beoordeling van de jury. De jury beslist op donderdag 13 februari 2020 wie er met de titel vandoor gaat.

Vergeet dus niet te stemmen!

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters