Subli Competitie gaat weer van start

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Subli Competitie gaat weer van start

Jaarlijks organiseert Subli een competitie voor vier- en vijfjarige dressuurpaarden. Zondag 12 mei wordt de eerste selectiewedstrijd verreden. De finale van de competitie wordt 23 januari 2020 verreden tijdens Jumping Amsterdam.

Selectiewedstrijden

Deelnemers voor de selectiewedstrijd op 12 mei in Exloo kunnen zich nog tot en met 3 mei, 7.00 uur inschrijven. In totaal bestaat de competitie uit tien selectiewedstrijden, in- en outdoor. De drie hoogste resultaten tellen mee voor plaatsing in de halve finale. De beste vijftien paarden per leeftijdsgroep plaatsen zich voor de halve finale in december. De beste vijf paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor de finale. Kijk voor meer informatie op de pagina met het overzicht van de selectiewedstrijden en het reglement.

“Goede oefening voor jonge paarden”

De competitie van de 4-jarige werd afgelopen jaar gewonnen door Renate van Uytert-Van Vliet met Johnny Depp (Bordeaux x Jazz). Dit was het derde jaar dat Renate deelnam aan de competitie van jonge dressuurpaarden. Het was de eerste keer dat ze meereed in de finale. “Ik ga al jaren als bezoeker naar Jumping Amsterdam en nu mocht ik er zelf rijden”, aldus Renate. “Het is een mooie competitie en de selectiewedstrijden worden bij mooie accommodaties verreden. Het is een goede oefening voor jonge paarden en je kunt goed kijken hoe je paard ervoor staat ten opzichte van leeftijdsgenoten.” Als ruiter kun je zelf de proef samenstellen. Wel dien je een aantal verplichte onderdelen te tonen. “Het is een van de weinige competities waaraan ook jonge hengsten mogen deelnemen.”

Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters