Terug naar overzicht

Seniores Priores

Seniores Priores

 

Seniores Priores
  • Uitsluitend geweekt te voeren
  • De ruwvoer- en krachtvoervervanger!
  • Voor (oude) paarden met gebitsproblemen
  • Vitaminen en mineralen sluiten aan bij de huidige kennis over oudere paarden
  • Organisch gebonden sporenelementen
  • Bevat Omega 3 en 6

Subli Seniores Priores is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony´s die problemen hebben met de voeropname van gebruikelijke paardenvoeders als hooi, kuil, brok, granen en muesli´s. Deze problemen worden in de regel veroorzaakt door gebitsproblemen.

Paarden en pony´s moeten voor hun gezondheidstoestand en welbevinden dagelijks voldoende ruwvoeders eten. Het darmstelsel is erop afgestemd grote hoeveelheden plantaardig materiaal te verwerken met voldoende structuur (ruwe celstof). Als door omstandigheden (slecht gebit) dit niet opgenomen kan worden, heeft het paard/pony een groot probleem.

De gezondheid zal zienderogen achteruitgaan en zijn of haar welzijn lijdt grote schade! Als eigenaar van zo´n paard of pony dien je dus direct maatregelen te treffen.

Subli is erin geslaagd een speciaal voer te ontwikkelen wat het ruwvoer en krachtvoer vervangt en dus een totaalvoer is. Dit product kan ieder paard en pony (ook met grote gebitsproblemen) gemakkelijk opnemen.

Zoals gezegd is het een totaalvoer. Er hoeft in principe niets anders bijgevoerd te worden. Echter zolang het paard of pony nog enigszins bezig is met hooi/kuil/luzerne is het aanbevelingswaardig dit wel ter beschikking te stellen. Ook kauwbewegingen zijn belangrijk, zelfs zonder noemenswaardige opname van ruwvoer. Subli Seniores Priores moet geweekt gevoerd worden.

Indien jouw paard of pony niets anders meer kan eten, dien je 1 kg Subli Seniores Priores per 100 kg gewenst lichaamsgewicht te voeren. Per 1 kg Seniores Priores moet ± 3 liter water toegevoegd worden. Laat dit gedurende 4 uur weken. Je voert dit product verdeeld in minimaal vier porties per dag.

Gezien het belang van een goede inweektijd is het handig om iedere avond het voer voor de volgende dag klaar te maken. Subli Seniores Priores is zodanig samengesteld dat de ruwe celstof in tact is gebleven. Daardoor wordt de werking van de dikke darm en de blinde darm gestimuleerd, gaat jouw paard of pony er weer beter uitzien en heeft jouw paard of pony weer een paardwaardig bestaan.

Subli heeft hiervoor speciale grondstoffen geselecteerd en in de juiste verhouding gemengd. Daarnaast is het mineralengehalte, alsmede de sporenelementen en vitaminen in de juiste verhouding op basis van totaalvoer gedoseerd. Een volledig voer dus voor paarden en pony’s die van de oude dag genieten. Als je jouw paard of pony nog regelmatig gebruikt c.q. arbeid laat verrichten, is een arbeidstoeslag nodig.

Ingrediënten

Bietenpulp, Tarweproducten (gries en heel), Luzerne, Haverproducten (schillen), Sojaproducten, Speltdoppen, Maisvoermeel, Gerst, Melasse, Palmolie, Lijnzaad, Lijnzaadolie, Monocalciumfosfaat, Natriumchloride, Magnesiumoxide, Calciumcarbonaat

Lees voor gebruik van Subli Seniores Priores de gebruiksaanwijzing op de zak.

Bekijk de film voor meer informatie over dit product

Gegarandeerde voederwaarde*
EWpa
0,78
VREp ((g/kg))
81
Berekende de gehalten*
Ruw eiwit (%)
11,8
Ruw vet (%)
4,3
Ruwe celstof (%)
18,7
Ruwe as (%)
7,8
Zetmeel (%)
8,1
Suiker (%)
5,0
Lysine (g/kg)
5,8
Methionine (g/kg)
1,8
Mineralen en sporenelementen*
Calcium (g/kg)
8,0
Fosfor (g/kg)
4,1
Natrium (g/kg)
2,0
Kalium (g/kg)
10,9
Magnesium (g/kg)
2,7
Selenium (mcg/kg)
495
Zink (mg/kg)
97
IJzer (mg/kg)
224
Mangaan (mg/kg)
85
Kobalt (mg/kg)
0,3
Jodium (mg/kg)
0,6
Koper (mg/kg)
26
Toegvoegde vitaminen
Vitamine A (IE/kg)
6000
Vitamine D3 (IE/kg)
1000
Vitamine E (IE/kg)
200
Vitamine C (mg/kg)
500
Vitamine K3 (mg/kg)
0,8
Vitamine B1 (mg/kg)
9,3
Vitamine B2 (mg/kg)
7,6
Vitamine B3 (mg/kg)
14,0
Vitamine B5 (mg/kg)
5,0
Vitamine B6 (mg/kg)
4,2
Vitamine B9 (mg/kg)
4,0
Vitamine B12 (mg/kg)
59
Choline-chloride (mg/kg)
335
Biotine (mcg)
250
Verkooppunten
Subli® producten bij u in de buurt
* Zie afleverbon voor juiste gehalten.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters
Scroll Up