Johnny Depp en Resims Invito winnen finale Subli Competitie

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Johnny Depp en Resims Invito winnen finale Subli Competitie

Op 24 januari 2019 werd de finale van de Subli Competitie verreden tijdens Jumping Amsterdam. Johnny Depp (vierjarige) met Renate van Vliet en Resims Invito (vijfjarige) met Femke de Laat gingen er met de overwinning vandoor.

Johnny Depp

Bij de finale van de vijfjarige paarden behaalde Renate met haar hengst (v. Bordeaux) een score van bijna 90%. Renate is 25 weken zwanger en besloot het na deze overwinning het wat rustiger aan te doen.

Resims Invito

Bij de vierjarige ging Resims Invito (v. F├╝rstenball) met Femke de Laat er met de titel vandoor. Helaas moest Bart Veeze met Imagine zich afmelden vanwege een hoefzweer. Hierdoor werden de kansen voor Femke vergroot.

Joe en Jappeloup

De tweede en derde plaats bij de vierjarige paarden gingen naar Joe (v. Blue Horse Zatchmo) met Emmelie Scholtens en Jappeloup (v. All at Once) met Vai Bruntink. De behaalde scores waren 84,2% en 78%.

Imposant en Inferno

Bij de vijfjarige ging de tweede plaats naar Imposant (v. Everdale) met Laurens van Lieren met een score van 78%. De derde plek werd ingenomen door Inferno (v. Everdale) met Quinty Vossers met een score van 77,7%.

Klik hier voor de uitslagen.

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters