Jennifer Sekreve doet goede zaken tijdens Equi Drachten

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Jennifer Sekreve doet goede zaken tijdens Equi Drachten

Drachten – Tijdens de selectiewedstrijd voor jonge dressuurpaarden in Drachten in het kader van de Subli Competitie was het Jennifer Sekreve die de eerste prijzen naar huis nam.

Jennifer Sekreve won met Garmante D (v. Contango) overtuigend bij de vijfjarigen met 75,2%. Hiermee kwam de NMK-kampioene van 2014 vijf procent los van de nummer twee. Kenna Bakker reed de Oscar-merrie Ginfonia naar een score van 70,2%.

Bij de vierjarigen waren het de hengsten die de dienst uit maakten. Opnieuw was de eerste prijs voor Jennifer Sekreve. Nu met de KWPN-goedgekeurde hengst Hitmaker (v. Wynton), ze scoorden 85%. Joyce Lenaerts reed de BWP-gekeurde hengst Hero (v.Johnson) naar een mooie tweede plaats met 83,2%. Plaats drie ging ook naar een hengst. De Johnson-zoon Hartsuijker werd door Dinja van Liere naar 82,8% gereden en dat was goed voor plaats drie.

Johnson deed van zich spreken. Want de vierde prijs ging eveneens naar een nakomeling van de Grand Prix hengst. De merrie Humne la Haya (v.Johnson) werd door Olga Boucher naar 80,2% gereden. Marije van Kersbergen werd vijfde met 79,6% met Tarpania’s Hollywood (Furst Romancier x Johnson).

Jennifer Sekreve doet goede zaken tijdens Equi Drachten

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters