Inspiration wint eerste Subli Competitie in Delft

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Inspiration wint eerste Subli Competitie in Delft

Tijdens de eerste selectiewedstrijd van de Subli Competitie 2017 bij manege Prinsenstad in Delft, gingen de hoogste punten naar de vierjarige Inspiration (v. Everdale) met Marije de Lange. De combinatie scoorde 82,8 punten en behaalde o.a. een 8,5 voor de draf, galop en de aanleg als dressuurpaard.

Renate van Vliet reed de KWPN-hengst In Style naar de tweede plaats met 81,5 punten. De bruine zoon van Eyecatcher ontving maar liefst een 9 op zijn galop. De derde prijs ging naar de zeer goed stappende Everdale-nakomeling Inferno onder het zadel van Joyce van Opbergen. Met 77 punten behaalde Jos Hogendoorn met Icerole DVB (v.Desperados) een gelijk aantal punten als Opbergen.

Bij de 5 jarige dressuurpaarden was Hartsuijker de overtuigende winnaar. De hengst werd onder gelegenheidsruiter Laurens van Lieren derde in de finale van de Subli Competitie vorig jaar. Nu reed vaste amazone Dinja van Liere de Johnson-zoon naar 75 punten.
De twee plaats was voor M&N’s Sonnia (v.Stedinger) onder het zadel van Mike IJfs. Ze scoorden 69,2 punten en bleven hiermee Esmee van Gijtenbeek met Hot Chocolate (v.Apache) voor. Zij eindigde met 68 punten op een mooie derde plaats.

De volgende Subli selectie vindt plaats op 16 juni tijdens Dressage@Blom in Etten-Leur.

De Subli competitie bestaat uit 10 selecties (zowel indoor als outdoor), een halve finale en finale. De drie hoogste resultaten uit de selecties tellen mee voor plaatsing in de halve finale op 16 december bij Hippisch Centrum Harmelen. De beste 15 paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor deze halve finale. De beste 5 paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor de finale tijdens Jumping Amsterdam op 25 januari.

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters