I-Catcher doet naam eer aan in Subli selectie Almelo

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

I-Catcher doet naam eer aan in Subli selectie Almelo

Op de finaledag van de Almelose Ruiterdagen werd tevens een selectie van de Subli Competitie verreden. De vierjarige Johnson nakomeling I-Catcher deed zijn naam eer aan en wist de jury het meest te bekoren.

De bruine Johsnon-zoon beschikt over een fijne draf met een actief achterbeengebruik. Met 75,6% pakten I-Catcher en Astrid Reinders de overwinning. De tweede plaats ging naar Renee Zomers met Royal Dallas (v. Royal Doruto) met een score van 73,60%.  Astrid Reinders nam ook de derde prijs mee naar huis. Met de stermerrie Ivy (v. Davino V.O.D.), die een halfzus is van de goedgekeurde hengst Kansas C,  behaalde ze een score van 72,40%. Margreet Prosman kreeg tijdens haar proef spanning van de naastgelegen prijsuitreiking, maar werd met Icecream (v.Desperado) toch nog vierde met 70,6%. Met haar andere troef, de Desperado-nakomeling HCH’s in the Mood, scoorde ze eveneens 70,6% en werd hiermee vijfde.

Juryleden Jeanine Twist en Patricia Wolters-van den Berg plaatsten Marije van Kersbergen met Tarpania’s Hollywood (v.Furst Romancier) op plaats 1 bij de vijfjarigen met 73,60%. Ze was hiermee de overtuigende winnaar van de rubriek. Maar ook Rom Vermunt reed een aansprekende proef met Haciëndo (v.Bretton Woods) en scoorde 70%. Hij bleef hiermee Robin Beekink met Hocus Spocus  nipt voor. De Westenwind-zoon scoorde 69,4%.

De Subli competitie bestaat uit 10 selecties (zowel indoor als outdoor), een halve finale en finale. De drie hoogste resultaten uit de selecties tellen mee voor plaatsing in de halve finale op 16 december bij Hippisch Centrum Harmelen. De beste 15 paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor deze halve finale. De beste 5 paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor de finale tijdens Jumping Amsterdam op 25 januari.

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters