Hummer en Gladiator aan kop in derde Subli Competitie wedstrijd

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Hummer en Gladiator aan kop in derde Subli Competitie wedstrijd

Nieuw en Sint Joosland – De Kroo Ruitersport stond dit weekend in het teken van dressuur. Naast Subtop kwamen ook de jonge paarden in actie in de Subli Competitie voor Jonge Dressuurpaarden.
Bij de vierjarige ging de overwinning naar Maaike Zeeveld met Hummer. De nakomeling van St. Mouritz Jr. beschikt over drie goed gangen waar de jury bestaande uit Marlon van Wissen en Dirk de Haas 7.5’en en 8’en aan kwijt konden en daarmee op een score van 76,80% uitkwam. Marie-Jose Calis wist opnieuw te overtuigen met Haute Couture (v. Bretton Woods). De zwarte nakomeling van het lichte Tour paard Ciska kreeg maar liefst een 9 op de expresieve draf en kwam op een score van 76,60%. Derde werd Femke de Laat met Hero ABC (v. Zhivago) met 75,2%) en de vierde prijs ging naar Jessica Nijpjes met Hurrican (v. Heinrich Heine) met 73%.
Totilas-zoon VMF Gladiator pakte de winst bij de vijfjarigen. Stephanie de Frel reed de broer van het Grand Prix paard Toots naar een totaal van 73,8%. Nathalie van der Endt mocht de tweede prijs in ontvangst nemen met Duval’s Galliano met een score van 72,4%. De springhengst Astrello astammende Givency wist zich goed staande te houden tussen het dressuurgeweld. Zij behaalde onder het zadel van Annemieke Buizer 70,8% en de derde prijs.
4 jr Nw en St Joosland Uitslag

5 jr Nw en St Joosland Uitslag
De Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden bestaat uit 10 selectiewedstrijden. De beste 5 paarden per leeftijdscategorie rijden op 26 januari de finale tijdens Jumping Amsterdam.

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters