Finale Subli Competitie wordt verreden in Tolbert

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Finale Subli Competitie wordt verreden in Tolbert

De finale van de Subli Competitie voor vier- en vijfjarige dressuurpaarden komt langzaamaan in zicht. Deze vindt plaats op zaterdag 16 januari 2021. De finalisten mogen zich dit keer naar een nieuwe finalelocatie begeven, te weten de HJC Manege in Tolbert.

De Subli Competitie wordt georganiseerd voor vier- en vijfjarige paarden om wedstrijdervaring op te doen. De competitie staat open voor paarden van alle stamboeken.

Moderne locatie

Gewoonlijk wordt de finale verreden tijdens Jumping Amsterdam. Echter, vanwege het afgelasten van dit hippische evenement is er gekozen voor de mooie nieuwe locatie in Tolbert. De HJC Manege is bovendien een ideale locatie om te voldoen aan de regels van het RIVM. Remco Zuidam van Subli is enthousiast: “De HJC Manege is een toplocatie van internationale allure. In hetzelfde weekend vindt hier ook de KWPN Hengstencompetitie plaats. We zijn erg blij dat de HJC Manege en L&R Horse Events de Subli-rubriek wil hosten.”

Kadervorming en uitzending (K&U)

Tijdens het finaleweekend worden er tevens Kadervorming en Uitzending-wedstrijden gereden op de locatie in Tolbert. Deze K&U-wedstrijden stellen extra eisen aan de locatie en organisatie. Remco Zuidam: “Voor de finale van de Subli Competitie is dit nog een extra waarborg dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn.”

Tussenstand en halve finale

Voor het zover is wordt eerst de halve finale verreden. Hiervoor worden de 15 beste combinaties per leeftijdsgroep uitgenodigd. De halve finale vindt plaats op 12 december in Harmelen. De twee hoogst behaalde resultaten uit de competitie tellen mee voor deelname aan de halve finale. De beste vijf paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor de finale. De tussenstand, het overzicht van de selectiewedstrijden en het reglement zijn te vinden op subli.nl.

Coronamaatregelen

De KNHS heeft maatregelen genomen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de Subli Competitie worden deze maatregelen nauw opgevolgd.

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters