Emmelie Scholtens aan kop in laatste Subli selectie

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Emmelie Scholtens aan kop in laatste Subli selectie

RSV de Cavalieren in Berkel Enschot organiseerde zondag de laatste Subli selectiewedstrijd, waarbij de punten werden verdeeld voor deelname aan de halve finale op 15 december in Harmelen.

Emmelie Scholtens was oppermachtig bij de vierjarigen en stelde twee halve finale tickets veilig. Met Joe (v. Blue Horse Zatchmo) behaalde ze 85.8 punten. Met haar tweede paard Jamaica (v. Desperado) mocht Scholtens de 2e prijs in ontvangst nemen met een totaal van 85.4. De derde prijs was voor Vai Bruntink met de All at Once-nakomeling Jappeloup, ze behaalden 82 punten.

Bij de vijfjarigen was het Dinja van Liere met Independent Little Me die de proef wist te winnen. De halfbroer van Capri Sonne Jr. behaalde 76.8 punten. Naast de 5 jarige hengst heeft Dinja ook de 4 jarige Johnny Cash en Deparon US geplaatst voor de halve finale.

De tweede prijs bij de vierjarigen ging naar Theo Hanzon die de zoon van zijn Grand-Prix merrie Helena reed. Met 74,60% plaatst Hanzon zich met Igitur v/h Goorhof (v.Wynton) hiermee ook voor de halve finale.

De beste 15 deelnemers uit de selectiewedstrijden komen aan start tijdens de halve finale op 15 december in Harmelen. De beste 5 deelnemers plaatsen zich voor de finale tijden de donderdagavond van Jumping Amsterdam.

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters