Aerdenhout Subli Jonge Paarden Competitie: Zeer geslaagde wedstrijd

Terug naar overzicht

Nieuws

Terug naar overzicht

Aerdenhout Subli Jonge Paarden Competitie: Zeer geslaagde wedstrijd

Monsterscore voor Haley B tijdens Subli Aerdenhout

De Bon Bravour-dochter Haley B scoorde maar liefst 85% tijdens de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden afgelopen weekend welke georganiseerd werd door NHRV in Aerdenhout.De halfzus van de KWPN-hengst Don Tango liep onder het zadel van Marlou de Ruiter overtuigend naar de overwinning.
Maar met een 83% liet de grote bij het BWP goedgekeurde hengst Hero (v. Johnson) ook van zich spreken, hij werd kundig voorgesteld door Joyce Lenaerts. Dinja van Liere reed de KWPN-hengst Total U.S. (v.Totilas) naar een mooie 3e plaats bij de vierjarige paarden met 77,20%. De vierde prijs ging naar Lisa Knevel met Hot Chocolat (v.Obelisk) met 73.20% en Jennifer Sekreve nam voor het eerst de KWPN-hengst Hitmaker mee op wedstrijd en scoorde eveneens 73,20%.
Het niveau lag hoog bij de vierjarigen, juryleden Jurgen van Baal en Peter Bonhof konden maar liefst 10 van de 16 deelnemers blij maken met een score van boven de 70%.

Bij de vijfjarige paarden waren de paarden aan elkaar gewaagd. De eerste plaats werd door de ex aequo-regeling bepaald en dit viel in het voordeel uit voor Mercedes Verweij met Gizmo (v.United). Jennifer Sekreve werd tweede met de Contango-merrie Gamante D met 76.60%. Jeanine Nieuwenhuis en Genua TC (v.Charmeur) wonnen al meerder Subli selecties, maar nu werden ze met een minimaal verschil derde met 76%. Ook Joyce Leanearts scoorde 76% met Georde (v.Johnson) en werd hiermee vierde.

Totaal uitslag: http://www.startlijsten.nl/storage/lijsten/3387_uitslag_Subli_Aerdenhout_170916.pdf

De Subli competitie bestaat uit 8 selecties (zowel indoor als outdoor), een halve finale en finale.De drie hoogste resultaten uit de selecties tellen mee voor plaatsing in de halve finale op 10 december bij De Nieuwe Heuvel. De beste 15 paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor deze halve finale. De beste 5 paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor de finale tijdens Jumping Amsterdam.

Aerdenhout Subli Jonge Paarden Competitie: Zeer geslaagde wedstrijd

Producten

Voor elke paard de juiste voeding.

Subli competitie

Competitie jonge dressuurpaarden.

Verkooppunten

Subli verkooppunt bij jou in de buurt.

Snel bestellen?

Voor je Subli-bestelling (bulk en zakgoed) kun je ook direct bellen met de klantenservice van Voermeesters